MOTUL, producent  van   distribueert smeermiddelen en schoonmaakmiddelen met een hogere technische toegevoegde waarde

Motul logo


MOTUL,

A passion for invention


Motul is een wereldwijd Frans bedrijf dat smeermiddelen voor motoren (motorfietsen, auto's en andere voertuigen) en voor de industrie produceert, ontwikkelt en distribueert.  Na meer dan 160 jaar voortdurend streven naar modernisering, heeft het bedrijf een benijdenswaardige positie in de oliesector.   Het merk geniet een wereldwijde reputatie en wordt unaniem erkend voor de kwaliteit van zijn producten, innovatievermogen en betrokkenheid bij de concurrentie.Tegenwoordig is Motul aanwezig in meer dan 80 landen en ontwerpt, ontwikkelt en distribueert smeermiddelen en schoonmaakmiddelen met een hogere technische toegevoegde waarde.
Als pionier in veel synthetische en semi-synthetische producten heeft Motul altijd de voorkeur gegeven aan innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf is ook een leider op de markt voor motorsmeermiddelen in Frankrijk. Op het gebied van motorsport vertrouwen veel fabrikanten op Motul voor zijn technologische ontwikkelingen in autoracen. Motul heeft dus nauwe relaties ontwikkeld met fabrikanten zoals Nissan, Yamaha, Subaru, Toyota, Honda en Suzuki enz.

Ontdek onze MOTUL producten

 

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

 

De juiste olie.

Met de oliegids van Motul vind je eenvoudig de juiste olie voor jouw voertuig. Ontdek welk smeermiddel Motul aanraadt voor uw auto, klassieker, vrachtwagen, boot 
of industrievoertuig.


MOTUL OLIEGIDS 

MOTUL CONCEPTEN

MOTULEVO GEN 2+

De spoelmachine spoelt de ATF-olie, reinigt het complete ATF-circuit en vervangt de oude ATF-olie volledig. Hierdoor worden verontreinigingen in het systeem op de meest grondige manier aangepakt.

MOTUL INJECT

Het Motul Inject 3-in-1 systeem reinigt effectief vervuilde brandstof- en luchtinlaatsystemen, gaat nieuwe afzettingen efficiënt tegen en reinigt tevens de DPF

MOTUL BIOCLEAN

In tegenstelling tot conventionele en chemische reinigings-middelen, biedt Motul BioClean een milieu-vriendelijk en solventvrij alternatief dat ook afvalverwerkingskosten bespaart.

MOTUL REFILL

Dit concept vervangt de drie meest gebruikte wegwerpsprays in uw werkplaats; remreiniger, oppervlaktereiniger of ontvetter en een multifunctioneel smeermiddel (kruipolie).