Haal meer rendement uit je smeermiddelen als Eurol Service Point

EUROL

SERVICE

POINT 

Meer rendement uit smeermiddelen

Smering wordt meer en meer een specialisme. Kies daarom voor de expertise en ondersteuning van de enige onafhankelijke smeermiddelenfabrikant in België. Wij bieden u de Eurol Service Point garageformule, een eigentijdse oplossing voor uw bedrijf waarmee we u de nodige technische en commerciële ondersteuning geven. Onze instapeisen zijn laag en onze service is groot.

Eurol Service Point focust zich primair op smeermiddelen en is daarom ook een uitstekende aanvulling op breder georiënteerde garageformules. Met Eurol haalt u meer rendement uit smeermiddelen!

Eurol Academy 


Onderdeel van de Eurol Service Point formule is de Eurol Academy. U krijgt naast assortimentsadvies op maat ook inhoudelijke technische en commerciële trainingen. Na deelname ontvangt u het certificaat tot bevoegd smeermiddelspecialist.

Uitstraling


We geven uw garage een professionele Eurol-uitstraling. Naast entreeborden, binnenborden, gevelborden en lichtbakken, ...

Marketing support


Als Eurol Service Point ondersteunen wij u op het gebied van marketing. Naast het gebruik van onze Brand Portal, gevuld met promotiebeelden en productfoto’s, ontvangt u een introductiepakket met onder andere smeerkaartjes, overalls, een vlag en baliedisplay.

Sales support


De Eurol Service desk helpt u bij uw vragen over onze producten en de verkoop ervan. U heeft een persoonlijke accountmanager en wij zorgen voor een optimale commerciële samenwerking tussen u, uw grossier en Eurol.

Eurol Fleetcheck


De Eurol Fleetcheck is een op maat voorraad- en assortimentsadvies voor uw werkplaats. Wij bepalen, op basis van kentekens en jaarvolumes, samen met u het optimale assortiment en de voorraadniveaus. U krijgt daardoor meer grip en rendement op smeermiddelen, koelvloeistoffen, transmissieoliën en overige vloeistoffen. 
Voor Eurol Service Point leden is de Eurol Fleetcheck kosteloos.

Equipment


Eurol heeft verschillende soorten equipment in huis, zoals diplays en flushmachines. Als Eurol Service Point kunt u hier gebruik van maken.

Online support

 
U ontvangt online support, zoals de mogelijkheid om de Eurol Olieadviseur op uw eigen website te plaatsen. Uw bedrijf wordt ook zichtbaar in de Eurol Service Point locator op onze website

Meer weten? Onze service adviseurs staan steeds voor u klaar om u verder te informeren over het Eurol Service Point concept. 
Bent u reeds overtuigd? Meld u dan aan via de link.