EUROL SPECIALTY LUBE PL GAMMA

nu voor veel meer toepassingen beschikbaar
foto Eurol Lube PL producten

Eurol introduceert een foodgrade variant én een biologisch afbreekbare variant van de Eurol Lube PL met SYNGIS Technology. Met deze twee nieuwe Specialty varianten is de Lube PL, bekend om de droge, antislijtage en kruipende smeereigenschappen, nu voor veel meer toepassingen beschikbaar. Tegelijk introduceert Eurol een automatische ‘Refill Aerosol Station’, waarmee deze Eurol Lube PL serie van Specialty vanaf nu ook in een duurzame, hervulbare persluchtspuitbus te gebruiken is. 

De Eurol Lube PL FD en Lube PL BIO, zijn verkrijgbaar in een 20 liter can. Deze verpakkingsvariant is rechtstreeks aan te sluiten op de Refill Aerosol Station. In het najaar zijn beide nieuwe producten ook in een standaard 400 ml spuitbusvariant beschikbaar.


 
 
                                                                                                                                                                                   

Eurol Lube PL FD  


De Eurol Lube PL FD met SYNGIS Technology is foodgrade NSF H1 gecertificeerd en daarmee geschikt voor incidenteel voedselcontact. Dit maakt het een universeel te gebruiken foodgrade smeermiddel, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, horeca, landbouw en akkerbouw. Het smeermiddel is toe te passen op alle open smeerpunten zoals koppelingen, lagers, scharnieren, kettingen, kabels en transportbanen.

Eurol Lube PL BIO


Eurol Lube PL BIO met SYNGIS Technology is voor een groot deel plantaardig afgeleid smeermiddel en snel biologisch afbreekbaar. Daarmee is het een product dat aansluit bij organisaties die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen, zonder concessies te willen doen aan de smerende en beschermende eigenschappen van de Eurol SYNGIS Technology. Het smeermiddel is geschikt voor open smeerpunten zoals koppelingen, lagers, scharnieren en kabels.

Refill Aerosol Station


Het Refill Aerosol Station is een gebruiksvriendelijk systeem, speciaal ontworpen voor hervulbare spuitbussen. Het stelt gebruikers in staat om Eurol zowel producten als perslucht rechtstreeks in de spuitbus te vullen. Het Refill Aerosol Station sluit aan op organisaties die willen verduurzamen en de hoeveelheid afval sterk willen reduceren. Het is een eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing als alternatief voor drijfgassen en wegwerpspuitbussen.

EUROL LUBE PL FD

"Droog" multifunctioneel foodgrade smeermiddel versterkt met SYNGIS Technology
Foto bidon Eurol lube PL FD

Eurol Lube PL FD is een “droog” smeermiddel met Eurol SYNGIS Technology voor gebruik in de levensmiddelindustrie. Eurol Lube PL FD is ontwikkeld voor non-drip, droge, schone en duurzame smering van veel applicaties waar uitstekend kruipvermogen, penetratie en anticorrosie eigenschappen nodig zijn. Het verdrijft vocht, is bestand tegen water en lost gecorrodeerde onderdelen. Dankzij de droge smeereigenschappen worden zand en stof niet opgepikt.

Eurol Lube PL FD is uitstekend geschikt voor:
• Alle open smeerpunten zoals koppelingen, lagers en scharnieren
• Kettingen, kabels en transportbanen
• Lineaire geleidingen

Art. nr.: S009120

EUROL LUBE PL BIO 

Biologisch afbreekbaar smeermiddel versterkt met SYNGIS Technologie
Foto bidon Eurol lube PL BIO

Eurol Lube PL BIO is een “droog” smeermiddel met Eurol SYNGIS Technology. Eurol Lube PL BIO is ontwikkeld voor non-drip, schone en duurzame smering van veel applicaties waar uitstekend kruipvermogen, penetratie en anticorrosie eigenschappen nodig zijn. Het verdrijft vocht, is bestand tegen water en lost gecorrodeerde onderdelen. Dankzij de droge smeereigenschappen worden zand en stof niet opgepikt. Eurol Lube PL BIO is speciaal ontwikkeld voor bescherming tegen extreme drukken en slijtage.

Eurol Lube PL BIO is uitstekend geschikt voor open smeerpunten zoals koppelingen, lagers, scharnieren en kabels.

Eurol Lube PL BIO bevat een overgroot deel plantaardig afgeleid smeermiddel en is snel biologisch afbreekbaar.

Art. nr.: S009125

EUROL REFILL AEROSOL STATION 

Vulstation ten behoeve van hervulbare persluchtspuitbus
Foto Refill Aerosol Station

Refill Aerosol Station van Eurol is een automatisch vulsysteem ten behoeve van hervulbare persluchtspuitbus S001052. Dit systeem kan aangesloten worden op een compressor middels een snelkoppeling. Via de bijgeleverde aanzuigslang is het mogelijk om product met perslucht direct in de spuitbus te brengen. Dit zonder het openen van de spuitbus of het morsen van product. Ook is bijvullen van enkel perslucht mogelijk. Refill Aerosol Station is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele drijfgassen en wegwerpspuitbussen.

Refill Aerosol Station werkt met een druk tussen de 6 en 8 bar en mag niet gebruikt worden met een druk boven de 10 bar. De hoeveelheid Eurol product is maximaal 400mL. Zure en basische producten en producten met een viscositeit hoger dan ISO-VG 32 zijn niet geschikt voor toevoeging in hervulbare persluchtspuitbussen. Gebruik enkel door Eurol geadviseerde producten.

Art. nr.: S001050


Meer weten? Onze service adviseurs staan steeds voor u klaar om u verder te informeren over het MOTUL NGEN-gamma.