WYNN'S,

Taking care of your customers  & the environment.

Wynn’s biedt een gamma brandstof-, olie- en koelvloeistofadditieven om problemen die de werking van de motor beïnvloeden te voorkomen en op te lossen. Als alternatief voor mechanische reparaties kunnen veel voertuigproblemen worden opgelost of voorkomen. 
De 3 kenmerken van Wynn’s additieven zijn optimale prijs-/kwaliteitsverhouding, Efficiëntie en eenvoudige toepassing. 
Wynn’s heeft een goed gestructureerd, wereldwijd verkoopnetwerk van dochterondernemingen en distributeurs. Wynn’s is al 80 jaar toonaangevend op het gebied van motorbehandelingen. Het merk Wynn’s is wereldwijd aanwezig: in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Oceanië

Populairste producten

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

 

De juiste additieven.

Wynn’s biedt een gamma brandstof-, olie- en koelvloeistofadditieven om problemen die de werking van de motor beïnvloeden te voorkomen en op te lossen.


WYNN'S ADDITIEVENGIDS 

WYNN'S CONCEPTEN

Aircomatic® III

2-in-1 ultrasone vernevelaar en ozongenerator voor gebruik met Wynn's Airco-Clean® en Wynn's Air Purifier. Elimineert geuren, bacteriën, virussen en schimmels in plaats van het probleem te maskeren.

Wynn’s Expert App

Een diagnosetool voor de meest voorkomende voertuigproblemen met de belangrijkste productinformatie in één oogopslag inclusief alle technische informatie en veiligheidsbladen.

Wynn’s MultiSERVE

Het  Wynn's  MultiSERVE station is een multifunctioneel station voor het reinigen van de 4 belangrijkste elementen van voertuigvervuiling.


IAS staat garant voor een goede kwaliteit van product en service. Hiernaast kan u profiteren van leuke acties, promoties en financieringsmogelijkheden. Meer weten? ​Ontdek onze acties