Trotse verdeler van ...

Als klant van IAS hecht u waarde aan kwaliteitsproducten. Dit deelt u graag met uw klanten. Het is niet enkel interessant om dit in en rond uw servicepunt kenbaar te maken maar ook via uw online kanalen.

Uw voordelen : 

Door je merken online te plaatsen, zoals op je website, maak je je merk bekender bij het publiek. 
Dit is belangrijk omdat op deze manier nieuwe klanten, die bekend zijn met het merk, jou makkelijker kunnen vinden. 

Merken investeren vaak grootschalig in online (en offline) merkbekendheid en vindbaarheid. Profiteer van hun resultaten door jouw pagina te linken aan hun pagina.

Website kan cookies gebruiken om de navigatie van de website te personaliseren en te vergemakkelijken voor de gebruiker van deze site. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.

SEO (Serch Engine Optimalisatie) is de beste manier om relevant verkeer te verkrijgen via de zoekmachines. Zoekmachines berekenen je ranking aan de hand van je aanwezigheid op het web. Actieve elementen zoals je merkeninformatie delen, geeft aan de zoekmachines aan dat jou website echt, geloofwaardig en betrouwbaar is.

Door een link te leggen naar de merkenpagina's leg je ook een link richting je eigen website. Elk vermelding is een kans op een nieuwe bezoeker. Hoe meer informatie jij gaat verdelen, des te meer paden je creëert naar je website, des te meer bezoekers je zal ontvangen.

Meer bezoekers op je site betekenen meer verkoopkansen. Meer conversies betekent dan weer een verhoging van je omzet. 

Het zorgt ook voor een beter band met je bestaande klanten, ze worden nog meer vertrouwd met jou en je merken en maken jullie band sterker.  En net die band van vertrouwen met je klant is wat ervoor zorgt dat die klant keer op keer terug bij jouw komt.

Hoe jouw merken vermelden op jouw website?

Dit kan heel gemakkelijk door de merkennaam, een productomschrijving of het logo te vermelden op uw pagina, voeg achter deze vermelding de link van uw merk toe

Bijvoorbeeld : 

Bied je verschillende diensten of producten aan? Via infopagina's kan je ook hier linken leggen naar product- of informatiepagina's van jouw merken. Zo bied je niet enkel de service om je klanten te informeren maar voed je jouw online zichtbaarheid. 

Maak gebruik van merkafbeeldingen of banners om een bepaalde boodschap over te brengen.

Hulp nodig met het plaatsen van logo's of links op jouw website?

Je zichtbaarheid verder vergroten.

Ook Sociale media kanalen kan je gebruiken om je zichtbaarheid te vergroten.
Volg je merken op de verschillende sociale media kanalen en deel hun (voor jouw zaak relevante) content. Zo groeit hun bereik en word jij sneller opgepikt als verdeler of gebruiker van hun gamma. 

Laat je opnemen in de (beschikbare) dealerlocator van de merken zodat potentiële klanten jou sneller vinden.

Praktisch te werk gaan

Wens je linken of logo's te gebruiken voor jouw website, of wil je je laten opnemen in de dealerlocator van en merk dan kan je dit opvragen via het contactformulier. Ook met andere marketinggerichte vragen helpen we je graag.