MOTUL NGEN 

De eerste duurzame olie voor hybrides
foto NGEN producten

DUURZAME HOOGWAARDIGE PRESTATIES

Hoogwaardige prestaties zijn diep verankerd in het DNA van MOTUL. Als het gaat om de betrouwbaarheid van onze smeermiddelen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, doen ze geen toegeving. Op deze manier werken ze bij MOTUL vooruitstrevend en consistent aan nieuwe oplossingen voor de mobiliteit van morgen. Met de nieuwe NGEN-serie presenteert MOTUL drie nieuwe duurzame en bronbesparende hoogwaardige motorolie voor hybride auto's en motorfietsen. De oliën bestaan grotendeels uit hoogwaardige geregenereerde olie (NGEN 5 en NGEN 7 voor motorfietsen) of hebben een hoog gehalte aan grondstoffen uit hernieuwbare bronnen (NGEN Hybrid voor hybride auto's) en bieden prestatiewaarden die op geen enkele manier onderdoen voor producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.


 
 
                                                                                                                                                                                   

MOTUL NGEN HYBRID

De productrevolutie voor hybrides

Hyrbide 
productrevolutie  


MOTUL NGEN HYBRID is een ware productrevolutie voor hybrides.

Na de introductie van MOTUL HYBRID in 2016, de eerste motorolie op maat gemaakt voor hybride voertuigen, krijgt het product nu een echte duurzaamheid-upgrade.

Duurzame en co2-besparende technologie


MOTUL NGEN HYBRID bevat tot wel 25 procent olie afkomstig van hernieuwbare grondstoffen en ondersteunt een betere brandstofefficiëntie, evenals verbeterde respons en startgedrag.

Daarnaast zijn de plastic flessen ook gemaakt van 50% gerecycled plastic.

Betrouwbare smering, maximale bescherming 

    Dankzij de speciale formule met diverse additieven en ESTER Core-technologie wordt de motor beter beschermd tegen afzettingen en betrouwbaar gesmeerd, zelfs bij de lage motortemperaturen die kenmerkend zijn voor hybride voertuigen.

foto bus NGEN SAE 0W-30

MOTUL NGEN HYBRID voldoet aan de nieuwste API SP- en ILSAC GF-6-standaarden, evenals JASO GLV-1.


Meer weten? Onze service adviseurs staan steeds voor u klaar om u verder te informeren over het MOTUL NGEN-gamma.