Eurol logo


EUROL,

Powering Performance


Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Ze zijn gegroeid vanuit hun kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.
Vanuit een full-service benadering bieden ze een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Ze produceren goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen in uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.
Eurol producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar Rally. 

Ontdek onze EUROL producten

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

 De juiste olie.

Met de oliegids van Eurol vind je eenvoudig de juiste olie voor jouw voertuig. Ontdek welk smeermiddel Eurol aanraadt voor uw auto, klassieker, vrachtwagen, boot of industrievoertuig.


EUROL OLIEGIDS 

De juiste additieven.

Gebruik de additievenadviseur om (technische) symptomen te vertalen naar de beste oplossing met bijbehorend productadvies.


EUROL ADDITIEVENGIDS 

EUROL CONCEPTEN

Foto flushmachine

EUROL FLUSHMACHINE

De Eurol flushmachine spoelt en vervangt de transmissieolie, waardoor problemen voorkomen en verholpen worden! Hiermee biedt u een waardevolle service voor uw klanten.

Foto industriele kraan

SPECIALTY LUBRICANTS

Voor extreme en sterk wisselende omstandigheden ontwikkeld. Het assortiment bevat ook foodgrade gecertificeerde smeermiddelen geschikt voor de voeding- en farmaceutische industrie.

foto eurol service point bord

SERVICE POINT

Haal het beste uit uw merk als Service Point. Geniet van extra ondersteuning in uitstraling, sales support, marketing ondersteuning en zoveel meer dankzij dit erkend dealer programma.