EUROL,

Powering Performance


Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Ze zijn gegroeid vanuit hun kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.
Vanuit een full-service benadering bieden ze een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Ze produceren goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen in uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.
Eurol producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar Rally. 

Ontdek onze EUROL producten

Nog even geduld...
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan deze webshop. 

We zijn op dit moment druk bezig met een volledig nieuwe website op te bouwen. Sommige functionaliteiten, zoals dit productoverzicht, vragen wat meer tijd om geplaatst te worden. 

Kom binnenkort terug om deze webshop te ontdekken. 

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

 De juiste olie.

Met de oliegids van Eurol vind je eenvoudig de juiste olie voor jouw voertuig. Ontdek welk smeermiddel Eurol aanraadt voor uw auto, klassieker, vrachtwagen, boot of industrievoertuig.


EUROL OLIEGIDS 

De juiste additieven.

Gebruik de additievenadviseur om (technische) symptomen te vertalen naar de beste oplossing met bijbehorend productadvies.


EUROL ADDITIEVENGIDS 

EUROL CONCEPTEN

EUROL FLUSHMACHINE

De Eurol flushmachine spoelt en vervangt de transmissieolie, waardoor problemen voorkomen en verholpen worden! Hiermee biedt u een waardevolle service voor uw klanten.

SPECIALTY LUBRICANTS

Voor extreme en sterk wisselende omstandigheden ontwikkeld. Het assortiment bevat ook foodgrade gecertificeerde smeermiddelen geschikt voor de voeding- en farmaceutische industrie.